Вправи для лікування, оздоровлення нервової системи

Зараз нам необхідний фізичний розвиток.

Душа не може розвиватися в слабкому тілі.

                                                                               Беінса Дуно

Будь-який рух – це проявлення енергії , в якій є внутрішня або зовнішня причина. Через рух людина приймає чи передає частину своєї енергії. Всі  рухи, які відповідають законам Природи потрібні, вони лікують людину.  Думка відображується на рухові, а рух на свідомості.

1. Вправи для покращення роботи шлунка.

Важливо, щоб руки при виконанні вправи були в тонусі і знаходились в положенні назад і вгору – вдих, а під час нахилу вперед потрібно пальцями торкатись землі – видих.

З положення основної стійки з вдихом руки відводяться назад – вгору з нахилом вперед вниз. Торкаючись землі, випрямляємо тіло з видихом. Вправа виконується три рази.

2. Вправа для грудей і легень. 

Виконується повільно з глибоким вдихом – піднімаємо руки вперед до рівня плечей, розводимо в сторони, затримка дихання, повертаємо руки  до положення перед собою і опускаємо з видихом. Пі  час руху рук не повинно бути ніяких зупинок. Вправа виконується три рази.

         

3. Вправи для нижніх центрів симпатичної і вегетативної нервової системи.

Руки постійно повинні бути паралельно тілу, в тонусі, як продовження тіла. Вдих – руки піднімаються вертикально вгору. Поворот вправо з нахилом до землі проходом спереду на ліву сторону, видих – руки з розгином тіла  піднімаються повз ліву сторону вгору. Вправа виконується три рази з права наліво  і три рази з ліва направо.

4. Вправа для верхніх центрів симпатичної або вегетативної нервової системи.

Виконуємо повільно з глибоким вдихом – руки повільно піднімаються до плечей, великий вказівний і середній пальці зібрані разом і торкаються верхньої частини плеча. Затримка —  руки випрямляємо в сторони і видих – руки опускаємо вниз. Вправу виконуємо три рази без зупинок.

5.Вправа допомагає зміцнювати нервову систему.

Ця вправа показує нам рівень внутрішнього балансу і гармонії між розумом і серцем, а гнучкість тіла допомагає  легкому виконанню.

Вдих — піднімаємо праву руку назад, вгору. В цей час права нога вперед, нахил  тіла вперед з рукою торкаючись пальцями руки пальців ноги з видихом. Вдих права рука і нога назад, торкається п’яти. Виконуємо три рази правою і три рази лівою рукою. При виконанні слід тримати тіло рівно (не падати).

6. Вправа для посилення кровообігу.

Дуже важливо, щоб рух здійснювався не тільки тілом, але й головою, яка повертається в протилежному напрямку до рук. Руки піднімаємо вперед до рівня грудей, відводимо вправо – голова вліво (вдих). Руки вліво —  голова вправо (видих). Вправу виконуємо три рази.

7. Вправа допомагає діяльності малого мозку.

Ключовий момент при його виконанні — щоб при присіданні п’яти не відривались від підлоги. Вдих руки – вперед, вгору, присідаючи назад – вниз. Видих – піднімаємось, руки вперед вгору. Вправа повторюється три рази.

Найзручніший час для виконання вправ — ранок, або вечір, перед тим, як лягти спати.

 

Вправи дані для того щоб бути здоровим, їх пропонує Доктор наук, Доктор медицини Майстер, Учитель             Беінса   Дуно.

Ці вправи впливаючи на організм,  допоможуть змінити, перезарядити ваш внутрішній світ. Виконуючи  їх постійно,  ви помітите великі зміни в здоров’ї та у своєму житті.